Corries-snorrie-storrie / Lejrplads / shelters / lejrskole / skurvognshytte & bondegårdscamping

 

 • Adresse : Klelundvej 13, Hyldelund,  6650 Brørup
   
 • Kort beskrivelse
  Et skønt naturområde/camping, som er det perfekte grundlag for et fristed for børn og voksne. Vores motto er at se muligheder i stedet for begrænsninger!

  www.facebook.com/corriehooijen
   
 • Lang beskrivelse
  Vi flyttede fra Holland til Danmark for næsten 18 år siden. Her fandt vi et skønt 15 hektar naturområde som vi gjorde til vores eget. I løbet af årene har vi fået bygget en masse til, bl.a. en planteskole og en skovpavillon med fuldt udstyret køkken, to toiletter, to bad (inkl. handikap toilet/bad) og grillplads. Vi lavede vores eget lille fristed, hvor børn og voksne kunne komme og bl.a. også opdage nye sider af dem selv. 

  Min mor, Corrie Hooijen, var kunstner og pædagog og stod for denne organisation. Hun sammensatte kurser, foredrag og projekter, og arbejdede meget med at kombinere kunst og natur. Desværre gik hun bort i november 2013, men vi vil meget gerne forsøge at fortsætte herhjemme, da vi helst ikke ser, at det skønne sted vi har, går til spilde. Vi vil leve efter hendes motto: at se muligheder i stedet for begrænsninger!

  Indenfor et område på 1000 m2 er der en "camping" med pavillonen, tre sheltere, teltplads, udendørs bålplads, volleybold-bane, bordtennisbord, to grise, tre shetlandsponyer, en motionbane rundt i skoven og plads til alle. Overnatning kan ske i eget telt, i shelter eller i vores opvarmede skurvogn m/ dobbeltseng.


  Hvis I har spørgsmål eller andet, så kan I altid enten skrive en mail på: 
  info@hyldelundplanteskole.com eller juulvandevoort@hotmail.com 
  eller ringe: 21484056 eller 60188120

  Se også vores AirBnb side:https://www.airbnb.dk/rooms/4023234
   
 • Overnatning: 75 kr. pr. pers. pr. nat. / 10 euro  
  - Eller forhør nærmere!
   
 • Parkeringsplads
   
 • Telefon :  21484056 og 60188120