TIP OS OM CAMPINGPLADSER DER KAN KØBES.

Vi får løbende henvendelser fra folk der ønsker at KØBE en campingplads. 
Vi ved at mange går og overvejer at sælge, så kender du en plads, der måske er eller snart bliver til salg, så tip od venligst.


 

Marts 2019 ØNSKES: Job som lejrchef par, forpagte en campingplads eller købe en campingplads.

Jeg Gitte er 57 år og min kæreste Jan på 63 år, vi søger sammen en plads som lejrchef par, Vi har også interesse i at forpagte en campingplads eller købe en campingplads hvor der indgår sælgerpantebrev som finansieringsmulighed.

Så lidt om os selv, Jan har hjulpet til sin bedsteforældres campingplads i Blåvand igennem mange år, er uddannet elektriker, har arbejdet som servicemontør for Scan Agentur og der ved fået en stor kendskab de bomanlæg der findes på mange campingpladser her i Danmark, så håndværker arbejde ligger ikke fjernt. Jan har tidligere også drevet grillbar virksomhed i Blåvand. I dag arbejder Jan som afdelingsleder i bistroen hos Fleggaard i Tyskland. Jan taler Dansk og Tysk

Jeg har selv været fastlægger og medhjælper på en campingplads ved Løkken igennem mere end 11 år. I mange år har jeg arbejdet inden for trykkeri branchen, og igennem en del år har jeg været butiksassistent hos Fleggaard i Tyskland. Jeg taler Dansk - Tysk - Engelsk og Svensk.

Vi er i dag selv fastlægger på en campingplads nær Tinglev.

Da vi begge to godt lide nye udfordringer, og stadig har masse af gå på mod , vil vi gerne tilbyde os selv i et for os nyt campingliv.

Jan er i dag også kassere i et større sønderjydsk forening, så regnskab styring haves også kendskab til,

Vi begge kan begge to godt lide at arbejde med IT og mennesker, så ny teknik afskrækker os ikke.

Noget af det som jeg gerne vil fremhæve om mig selv, er den mere kreative side, hvor jeg lave skilte – hjemmeside – foldere og reklame materiale. Vi ser begge frem til hører fra interesse campingpladser.

Mvh

Gitte Havsager

Padborg

2834 8601

Angel@paradis.dk

 


 

Forpagtning, eller køb med ejerpantebrev

Søger campingplads til forpagtning, eller køb med ejerpantebrev

Jeg har haft campingplads med 250 enheder, her under 25 hytter. Campingpladsen havde desuden butik, cafeteria og stor festival en gang om året. Pladsen havde jeg i 6 år, og har derfor en masse gode kontakter i branchen og ved hvad jeg laver.

Lidt om mig

Jeg er 49 år og er fra Holland. Har boet i Danmark i 10 år. Jeg er uddannet anlægsgartner, med speciale i vand og brolægning. Jeg har desuden arbejdet med kloak, vvs og el arbejde. Jeg har næringsbrev og er uddannet dørmand. Jeg taler dansk, hollandsk, engelsk og tysk.

Jeg bor sammen med min kæreste og vores hund, på landet. Min kæreste vil også komme til at være en del af pladsens daglige liv.

Kan kontaktes på e-mail: Burgh-jelling@hotmail.com

Med venlig hilsen Harry


 

CAMPINGPLADSER HOS MÆGLERE - KONTAKT MÆGLERNE

Campingplads - Sælges

 -  OPSLAG MED KONTAKTOPLYSNINGER KAN INDSÆTTES HER -

Campingplads - KØBES

-  OPSLAG MED KONTAKTOPLYSNINGER KAN INDSÆTTES HER -